Cadeaukaart

Cadeaukaart
Boathouse Cadeaukaart
Op zoek naar een passend cadeau? Verras iemand met een Boathouse cadeaukaart! Vriend, vriendin, moeder, baas, geheime liefde, buren, personal coach, dochter, studievriend, danspartner? Het maakt niet uit wie, met een cadeaukaart voor BoatHouse maak je iedereen blij!

Etenbij Cadeaukaart
ETENBIJ.NL is een gezamenlijk initiatief van restaurants die garant staan voor goed en gezellig uit eten in Nederland. De restaurants van ETENBIJ richten zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Alle restaurants lenen zich uitstekend voor een sfeervol diner, borrel of lunch. Naast lekker eten en drinken spelen gastvrijheid en beleving in deze horecagelegenheden een belangrijke rol. Enkele locaties beschikken tevens over een ruime zaalcapaciteit waardoor er volop mogelijkheden zijn voor feesten en partijen! Daarnaast biedt een tal van locaties ook zakelijk diverse mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan een vergadering, productpresentatie, hei-sessies of workshop.

De ETENBIJ-kaart kan worden opgewaardeerd met een willekeurig bedrag, met een minimum van 10 euro. Met deze kaart kunt u bij alle deelnemende restaurants van ETENBIJ afrekenen. Tevens is de kaart gemakkelijk op te laden bij deelnemende restaurants. Vraag een medewerker ter plekke voor meer informatie.

De cadeaukaart kan bij BoatHouse worden opgehaald of bestel hem hier.
Meer dan 10 cadeaukaarten nodig?
Indien u interesse hebt in een groot aantal (meer dan 10) ETENBIJ kaarten dan kunt u contact opnemen met onze salesafdeling die te bereiken zijn via info@etenbij.nl.