Welkom

Welkom bij Boathouse
Ons restaurant en terras zijn dagelijks geopend. Kom gezellig langs om te genieten van ons mooie uitzicht. Reserveer ter plekke uw tafel of maak vooraf online een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen is Boathouse dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00uur.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Boathouse op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!
Welkom bij Boathouse
We zijn blij u weer te kunnen ontvangen voor een kop koffie, een uitgebreide lunch, diner of borrel. Kom langs en geniet van ons prachtige uitzicht over het water. We zijn dagelijks geopend tot 22:00 uur.

We hopen u snel te zien!

Tip: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart bij Boathouse op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!